Bedrijfslidmaatschap voor kleine reisspecialisten
arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer leads? Meer klanten? Dit is OnlineVakantiebeurs

 • 1-op-1 contact met reizigers die willen boeken bij een reisspecialist;
 • Jezelf profileren als reisspecialist en beter zichtbaar zijn;

 • Concrete offerteaanvragen vanuit leads genereren;

 • Gebruik maken van onze social media kanalen;

 • Onderdeel worden van de online marketing van Online Vakantiebeurs.

 • Focus op de kleine reisspecialisten


Word je nu lid als reisspecialist? Dan maak je tot 30 juni 2019 gebruik van het introductielidmaatschap voor maar € 1,-! 

6.000+

volgers op Instagram

direct contact

met je doelgroep

200+

leden in de community

6 grote kansen die je als ondernemer grijpt bij Online Vakantiebeurs

#1 Direct contact met je doelgroep

De community is een extra kanaal om met jouw doelgroep in contact te komen.

#2 Een extra kanaal om meer zichtbaar te zijn

Laat je toegevoegde waarde en kennis zien. Zet leads om in blijvende klanten.

#3 Leads genereren

Kom in contact met potentiële klanten. Zet een goed contact om in een boeking.

#4 Onderdeel worden van onze online promotie

Maak gebruik van onze groeiende social media kanalen, focus op Instagram en Facebook.

#5 Gebruik maken van elkaars expertise

Wij geloven in samenwerken. Deel je kennis en contact in je netwerk en groei samen.

#6 Om de maand focus op een nieuw thema

Door samen te groeien, kunnen we nog beter de juiste mensen bereiken.

Welkom! Wij zijn Anne Hiddink en Mireille Steegmans, de gezichten achter Online Vakantiebeurs. 

Onze missie? Van Online Vakantiebeurs hét online platform maken waarop reizigers en kleine reisspecialisten elkaar kunnen vinden! Wij waarderen het enorm als er met ons wordt meegedacht en proberen waar mogelijk ook aan wensen tegemoet te komen.


De basis van Online Vakantiebeurs

Ons werkterrein is de hele wereld! Dat zal jou niet vreemd in de oren klinken als reisspecialist. Maar wij geloven dat iedere reisspecialist zijn of haar specialisatie(s) heeft. Bovendien geloven wij in:

 • Klantenwerving door het geven van eerlijke informatie;
 • De voordelen van samenwerken;
 • Netwerken en elkaar het beste gunnen;
Dit is voor ons de basis geweest om te starten met OnlineVakantiebeurs.com. Wij willen reizigers die lid zijn van de community van Online Vakantiebeurs verbinden met de best passende reisspecialisten. En daarom willen we graag met je samenwerken!


Niet voor een paar dagen zoals  op een vakantiebeurs, maar dan 365 dagen per jaar en online. Natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs die makkelijk terug te verdienen is door een aantal leads om te zetten in blijvende klanten.

Ontdek de 6 voordelen voor reisspecialisten

Direct contact met je doelgroep

Het platform van OnlineVakantiebeurs.com richt zich op de reiziger die op zoek is naar inspiratie voor (nieuwe) vakantiebestemmingen en reizigers die graag gebruik maken van de diensten van jou als echte reisspecialist. Reizigers die op zoek zijn naar de bijzondere plekjes van een bestemming, zoeken naar authenticiteit en een eerlijk reisadvies met persoonlijke service. Je kunt jouw reisorganisatie o.a. onder de aandacht brengen bij je doelgroep aan de hand van je profielpagina, via de (inter)actieve community en aan de hand van thematische webcasts. Daarnaast word je als partner van OnlineVakantiebeurs.com in onze promotiekanalen meegenomen (denk aan Facebook, Instagram etc.)


Met name de reiscommunity brengt je direct in contact met jouw potentiële klanten. Aan de hand van verschillende bestemmingen en thema's wordt er veel informatie geboden aan de reizigers. Reizigers kunnen al hun vragen in de community stellen waar jij als reisspecialist op kunnen antwoorden. Jij krijg bovendien een eigen groep om specifiek met reizigers op gedetaileerde informatie in te gaan. Heb jij als actieve reisspecialist in de community veel interactie met de reiziger? Dan ontstaat er een (vertrouwens)band met de potentiële klantn waardoor de stap naar een aanvraag voor een reis veel kleiner wordt. Ook één-op-één contact is via de community mogelijk.


Hoe word je zichtbaar bij je doelgroep? Je krijgt....

 • ...Een uitgebreide profielpagina waarop je jezelf kunt voorstellen d.m.v. een introductievideo van je bedrijf.
 • ...Een lidmaatschap voor onze reiscommunity inclusief een privégroep waarin je gericht kunt communiceren en informatie kunt geven.
 • ...6 posts op onze Facebook pagina per jaar
 • ...6 posts op ons Instagram profiel per jaar
 • ...Op termijn de mogelijkheid om een webcast te geven over jouw specialisme(n). Aan de hand van mooie beelden krijg je de mogelijkheid om in een webcast veel informatie aan geïnteresseerde reizigers te geven. De webcasts worden duidelijk onder de aandacht gebracht op het platform en men kan zich er voor inschrijven dus je hebt een concreet beeld van je 'publiek'. Er is tevens de mogelijkheid om aan de webcast een aanbieding te koppelen.

Een extra kanaal om beter zichtbaar te zijn

Wij vinden persoonlijk contact met mensen overal ter wereld geweldig. Contact met locals die je de hemd van het lijf vragen of je juist minutenlang aankijken zonder iets te zeggen. Iets voor anderen kunnen betekenen die het minder goed hebben. Begrip hebben voor elkaars overtuigingen en ideeën. En uiteindelijk van elkaar leren. We leven in een prachtige tijd. Door het internet is de hele wereld toegankelijk voor iedereen. Tegelijkertijd is het internet een oerwoud van mogelijkheden waarin consumenten door de bomen het bos niet meer zien door het enorme aanbod. Mensen die op zoek zijn naar hun vakantie of reis missen de focus, ze verdrinken in de hoeveelheid informatie. In 2017 werd er op YouTube alleen al meer dan 300 uur aan video geupload...per minuut! Wij geloven in 'focus' en geloven dat het als reiziger onmogelijk is om op internet goed je weg te vinden. Eerlijke informatie over bestemmingen geven, dat is het doel van OnlineVakantiebeurs.com. En daarom werken we samen met reisspecialisten die net als jij de bestemmingen écht kennen. We willen graag dat jullie meer zichtbaar worden.

Er zijn verschillende (traditionele) manieren om met je doelgroep in contact te komen; de meest bekende kanalen zijn diverse, vaak dure, adverteermogelijkheden in (reisgerelateerde) bladen en de fysieke reisbeurzen. Het succes van adverteren zit vaak in de kracht van herhaling, het succes van reisbeurzen zit vaak in het directe contact met je doelgroep; de mogelijkheid om een goede eerste indruk te maken en direct persoonlijk contact met je potentiële klanten te hebben. OnlineVakantiebeurs.com brengt die twee elementen samen in een gericht platform waar je niet op slechts enkele momenten je bedrijf onder de aandacht brengt, maar waar je 365 dagen per jaar in contact kunt komen met jouw potentiële klanten. En zij met jou!

Leads genereren

Zelf leads genereren door een actieve rol aan te nemen in de community van OnlineVakantiebeurs.com is één ding. Maar er zal tijdens de ontwikkeling van OnlineVakantiebeurs.com ook een mogelijkheid komen voor reizigers om vrijblijvend een aanvraag in te dienen onder; 'Vind jouw reisspecialist'

Wanneer geïnspireerde reizigers graag in contact komen met een reisspecialist kunnen zij aan de hand van een uitgebreid vragenformulier hun wensen kenbaar maken, wij zullen deze reizigers direct in contact brengen met reisspecialisten die bij hun aanvraag passen. In het formulier vragen we zoveel gerichte informatie over o.a. de gewenste bestemmingen en/of activiteiten, de reisperiode, het aantal reizigers en het budget. Reisspecialisten die bij de aanvraag passen, ontvangen van ons de aanvraag waarna zij contact kunnen zoeken met de aanvrager(s).

Onderdeel worden van onze online promotie

Bij OnlineVakantiebeurs.com zitten we niet stil; wij zijn zeer actief bezig met diverse promotieactiviteiten om het reispubliek actief te betrekken bij ons reisplatform. Dit doen we door de inzet van diverse (online) kanalen waarbij Facebook en Instagram het meest belangrijk zijn. Hier vind actieve promotie plaats. Ook hebben we een samenwerking met diverse branchepartners en brengen we ons platform met onze partners onder de aandacht bij het grote reispubliek. Gezamenlijk kunnen we sneller grotere doelgroep bereiken dan eenieder voor zich.

Wij werken samen met o.a. Reisartikelen.nl waar al onze leden een mooie korting krijgen aangeboden. Adviseer je klanten over speciale producten die wellicht handig zijn tijdens de door jou geboekte reis en wijs ze op de korting. Verder werken we met aanbieders van aanvullende producten/diensten om vergelijkbare voordelen aan onze leden aan te bieden. Denk aan reiverzekeringen, transfers van/naar luchthavens, parkeermogelijkheden bij luchthavens etc.

Gebruik maken van elkaars expertise

Wij geloven in samenwerken. Deel je kennis en contacten in je netwerk en groei samen.

Met veel (kleinschalige) reisorganisaties bij elkaar vergroot je enorm je netwerk en kun je ook profiteren van elkaars kennis en kunde; samen staan we sterker. Ben je op zoek naar een samenwerking of kun je een mooie aanvulling op iemands specialisme vormen? Dan biedt OnlineVakantiebeurs.com een makkelijk netwerk om met elkaar in contact te komen.

Wij zoeken mensen en organisaties met dezelfde mindset, omdat wij geloven in de kracht van delen en samenwerking.

Om de maand FOCUS op een nieuw thema

Om de maand focussen wij op een nieuw thema dat we ook onder de aandacht brengen in onze marketinguitingen. Daarbij geven we reisspecialisten de mogelijkheid om daarin met ons 'mee te liften' en organiseren we 'challenges' waarin je de uitdaging met ons en andere leden aan kunt gaan om je online marketing zelf ook naar een volgend niveau te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de focus op een specifiek reisthema zoals 'fly & drives' of 'de mooiste stranden ter wereld'.

Vast bedrag, geen verrassingen achteraf

per kwartaal

€225,-

All inclusive lidmaatschap met prijsgarantie

 • Eigen profielpagina met introductievideo
 • Toegang tot de reiscommunity
 • Eigen privégroep in de community
 • 4 posts op Instagram per kwartaal
 • 3 posts op onze Facebook pagina per kwartaal
 • 5 gratis weg te geven community jaarlidmaatschappen voor je klanten (t.w.v. € 12,-)

MEEST GEKOZEN

per jaar

€900,-

€650,-

All inclusive lidmaatschap met prijsgarantie

 • Eigen profielpagina met introductievideo
 • Toegang tot de reiscommunity 
 • Eigen privégroep in de community
 • 4 posts op Instagram per kwartaal
 • 3 posts op onze Facebook pagina per kwartaal
 • 5 gratis weg te geven community jaarlidmaatschappen voor je klanten (t.w.v. € 12,-)

Maak tot 30 juni gebruik van

het introductielidmaatschap voor maar € 1!

Veelgestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of OnlineVakantiebeurs.com bij je past.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een lidmaatschap voor 6 maanden is bijvoorbeeld per 6 maanden opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Hoezo? :( Als het goed is levert je OnlineVakantiebeurs.com je meer op dan het kost. Mocht je toch willen stoppen dan verlies je de unieke OnlineVakantiebeurs.com functionaliteiten en toegang tot de community.


KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een lidmaatschap voor 6 maanden dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.