Lidmaatschap Online Vakantiebeurs, dé reiscommunity
Online Vakantiebeurs

Wil jij al je reisvragen op één plek stellen...

en nooit meer urenlang hoeven surfen op internet?

 Dit is Online Vakantiebeurs!

 • Een complete reis community met eerlijke informatie over vakantiebestemmingen.
 • Persoonlijke informatie voor en door reizigers (dus niet alleen de mooie reisverhalen).
 • Interessante kortingen voor leden.
 • 365 dagen per jaar je vragen stellen aan reisspecialisten.
 • Geen advertenties en banners.
 • Nu tijdelijk met een introductiekorting!

Welke voordelen haal jij uit Online Vakantiebeurs?

Kortingen

Verdien je lidmaatschap gemakkelijk terug door mooie kortingen.

Tijdsbeparend

Geen tientallen sites meer raadplegen, maar alles op één plek.

Korte lijntjes

Snel en makkelijk contact met reisspecialisten.

Inspirerend

Moodboards vol met inspiratie over bestemmingen.

Persoonlijk

1 op 1 contact met andere reizigers via je persoonlijke inbox.

Informatief

Op je mobiel luisteren naar een selectie van podcasts

Korting Online Vakantiebeurs

Je kent het misschien wel, je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd en je weet nog niet welke bestemming het nu wordt.

Of je weet juist heel erg goed waar je naartoe wilt gaan, maar het lijkt onmogelijk om het allemaal geregeld te krijgen.


Eerlijke informatie over vakantiebestemmingen geven én de verbinding zijn tussen reizigers en reisexperts. Zoals de Vakantiebeurs in Utrecht, maar dan 365 dagen per jaar en online. En...voor dezelfde prijs!


Je hebt als lid de mogelijkheid om je reisvragen 24 uur per dag online te stellen aan reisexperts en andere reizigers. Voor € 12,00 koop jij je entreebewijs voor OnlineVakantiebeurs.com en heb je 365 dagen per jaar toegang tot de Online Vakantiebeurs + interessante kortingen!

Zoek jij betrouwbare informatie over je vakantiebestemming?

In de community van Online Vakantiebeurs krijg je antwoord op je reisvragen van mensen met een passie voor reizen. Bovendien kom je via Online Vakantiebeurs makkelijk in contact met kleinschalige reisspecialisten die een bestemming écht kennen en bezochten.


Zo verdien je je lidmaatschap met gemak 7x terug

KORTING BIJ ONZE DIRECTE PARTNERS


OnlineVakantiebeurs.com is officieel partner van Reisartikelen.nl en van Sunny Cars. Onze leden krijgen speciale ledenkorting bij deze partners en dat kan aardig oplopen!


Je krijgt altijd een heel jaar eindeloos korting bij onze partners. Dus als jij 2x een auto huurt dan krijg je twee keer 5% korting. Bestel je meerdere keren bij Reisartikelen.nl? Dan krijg je gewoon iedere keer weer 10% korting op je totaalprijs.


Alleen al met deze kortingen verdien je je lidmaatschap met gemak terug. Word daarom snel lid van OnlineVakantiebeurs.com voor maar € 12,00 per jaar.

Dit krijg je als je lid wordt van de community

Reisartikelen.nl

10% korting op je bestelling bij Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl is een expert op het gebied van reisartikelen. Zij bieden een volledig assortiment aan voor reizigers. Of deze reizigers nu een verre reis maken of een stedentrip; voor elke type reis is Reisartikelen.nl altijd op zoek naar de juiste artikelen om aan te bieden. Om een actueel en divers aanbod te kunnen bieden worden er regelmatig nieuwe merken en producten toegevoegd.

Sunny Cars autohuur

5% retour op je autohuur

Boek in een paar minuten op OnlineVakantiebeurs.com je huurauto en ontvang 5% retour. Met een huurauto van Sunny Cars krijg je wereldwijd de service die je mag verwachten. Je huurauto is standaard heel compleet verzekerd, dus geen verrassingen ter plaatse zoals bij veel andere aanbieders. Gaat er iets mis onderweg? Geen paniek! Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betaalt Sunny Cars je eigen risico gewoon aan je terug. Van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen wil Sunny Cars trouwens helemaal niets weten!

Gratis e-books met persoonlijke tips

Als lid van OnlineVakantiebeurs.com profiteer je van de vele extra informatie die Kleine Wereldreiziger in de community geeft over reizen met kinderen. Bovendien publiceert Kleine Wereldreiziger maandelijks een nieuw gratis e-book in de community!

 Vakantiebeurs, online kortingen

€ 47,--

€ 12,-

Extra voordelen van deze community

 • 5% korting op je autohuur bij Sunny Cars, zo vaak je maar wilt!

  10% korting op iedere bestelling bij Reisartikelen.nl

 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle informatie, podcasts, e-books en video's, dit kun je online en in je luie stoel bekijken.
 • Heb je vragen over je vakantiebestemming? Geen probleem! Het team van Online Vakantiebeurs helpt je graag op weg.
 • Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus!)
 • Je krijg gegarandeerd eerlijke informatie over vakantiebestemmingen dus niet alleen de mooie plaatjes!
 • Je hebt snel en direct persoonlijk contact met reisexperts over boekingen via besloten groepen.

Wat anderen zeggen over Online Vakantiebeurs

Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschapsgeld al direct terugverdiend voor de rest van het jaar door de interessante aanbiedingen die er aan dit lidmaatschap gekoppeld zijn. En ik kan 24/7 al mijn vakantievragen stellen aan andere reisfans, Very nice!

Marianne Stegink

Ik reis nog steeds veel met mijn vrouw. We merken wel dat we steeds meer hulp nodig hebben en ons reistempo wordt lager. Een lokale reisexpert die een land echt goed kent en een persoonlijk advies over wat we beter wel en niet kunnen bezoeken vinden we erg prettig. Ik ben blij dat ik mijn vragen hier kan stellen en tegelijkertijd ook reisspecialisten per bestemming kan vinden.

Bram de Jager

Krijg nu direct toegang tot de reiscommunity

Niet goed? Geld terug!

Wij staan 100% achter Online Vakantiebeurs. De community bevat eerlijke informatie over bestemmingen en wij zijn continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de informatie die wordt gegeven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de informatie die je krijgt compleet is.

Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoef alleen maar even te mailen. 

Veelgestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of OnlineVakantiebeurs.com past.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

We werken alleen met jaarabonnementen. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd voor de periode van een jaar en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Hoezo? ;-( Als het goed is levert deze reiscommunity je meer op dan het kost. Mocht je toch willen stoppen dan verlies je uiteraard de unieke Online Vakantiebeurs functionaliteiten in de community. Je historie wordt ook niet bewaard en je kunt geen gebruik meer maken van de unieke ledenkortingen.