Koekje erbij?
Online Vakantiebeurs

Word lid van de meest complete reiscommunity 

...en profiteer van interessante kortingen!

Korting Online Vakantiebeurs

Je kent het misschien wel, je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd en je weet nog niet welke bestemming het nu wordt.

Of je weet juist heel erg goed waar je naartoe wilt gaan, maar het lijkt onmogelijk om het allemaal geregeld te krijgen.


Eerlijke informatie over vakantiebestemmingen geven én de verbinding zijn tussen reizigers en reisexperts. Zoals de Vakantiebeurs in Utrecht, maar dan 365 dagen per jaar en online. En...voor dezelfde prijs!


Je hebt als lid de mogelijkheid om je reisvragen 24 uur per dag online te stellen aan reisexperts en andere reizigers. Voor € 12,00 koop jij je entreebewijs voor OnlineVakantiebeurs.com en heb je 365 dagen per jaar toegang tot de Online Vakantiebeurs + interessante kortingen!

Zo verdien je je lidmaatschap met gemak 7x terug

KORTING BIJ ONZE DIRECTE PARTNERS


OnlineVakantiebeurs.com is officieel partner van Reisartikelen.nl en van Sunny Cars. Onze leden krijgen speciale ledenkorting bij deze partners en dat kan aardig oplopen!


Je krijgt altijd een heel jaar eindeloos korting bij onze partners. Dus als jij 2x een auto huurt dan krijg je twee keer 5% korting. Bestel je meerdere keren bij Reisartikelen.nl? Dan krijg je gewoon iedere keer weer 10% korting op je totaalprijs.


Alleen al met deze kortingen verdien je je lidmaatschap met gemak terug. Word daarom snel lid van OnlineVakantiebeurs.com voor maar € 12,00 per jaar.

Niet alleen maar korting pakken, we bieden je nog veel meer!

Interessante kortingen bij onze partners

Je verdient je lidmaatschap met gemak terug door gave kortingen bij onze partners. 

Podcasts luisteren op je mobiel

Direct op je mobiel luisteren naar een selectie van podcasts die we voor je hebben gemaakt.

Eerlijke informatie van andere reizigers

Andere reizigers geven hun mening vanuit hun persoonlijke ervaring over een bestemming.

Direct contact met reisexperts

Iedere aangesloten reisexpert heeft een besloten groep waarin je specifieke vragen kunt stellen.

Moodboards met inspiratie

Een foto zegt soms meer dan een heleboel tekst. Laat je inspireren door onze moodboards.

Direct privé contact met andere reizigers

Heb je een persoonlijke vraag? Dan kun je via je eigen inbox contact opnemen met andere reizigers.

Maak kennis met onze partners

Reisartikelen.nl

10% korting op je bestelling bij Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl is een expert op het gebied van reisartikelen. Zij bieden een volledig assortiment aan voor reizigers. Of deze reizigers nu een verre reis maken of een stedentrip; voor elke type reis is Reisartikelen.nl altijd op zoek naar de juiste artikelen om aan te bieden. Om een actueel en divers aanbod te kunnen bieden worden er regelmatig nieuwe merken en producten toegevoegd.

Sunny Cars autohuur

5% retour op je autohuur

Boek in een paar minuten op OnlineVakantiebeurs.com je huurauto en ontvang 5% retour. Met een huurauto van Sunny Cars krijg je wereldwijd de service die je mag verwachten. Je huurauto is standaard heel compleet verzekerd, dus geen verrassingen ter plaatse zoals bij veel andere aanbieders. Gaat er iets mis onderweg? Geen paniek! Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betaalt Sunny Cars je eigen risico gewoon aan je terug. Van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen wil Sunny Cars trouwens helemaal niets weten!

Gratis e-books met persoonlijke tips

Als lid van OnlineVakantiebeurs.com profiteer je van de vele extra informatie die Kleine Wereldreiziger in de community geeft over reizen met kinderen. Bovendien publiceert Kleine Wereldreiziger maandelijk een nieuw gratis e-book in de community!

Online kortingen Vakantiebeurs

€ 47,--

€ 12,-

Word nu lid van OnlineVakantiebeurs.com

Maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en krijg direct toegang tot de reiscommunity!

Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschapsgeld al direct terugverdiend voor de rest van het jaar door de interressante aanbiedingen die er aan dit lidmaatschap gekoppeld zijn. En ik kan 24/7  al mijn vakantievragen stellen aan andere reisfans, Very nice!

Marianne Stegink

Veelgestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of OnlineVakantiebeurs.com past.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

We werken alleen met jaarabonnementen. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd voor de periode van een jaar en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Hoezo? ;-( Als het goed is levert deze reiscommunity je meer op dan het kost. Mocht je toch willen stoppen dan verlies je uiteraard de unieke Online Vakantiebeurs functionaliteiten in de community. Je historie wordt ook niet bewaard en je kunt geen gebruik meer maken van de unieke ledenkortingen.