arrow_drop_up arrow_drop_down

OnlineVakantiebeurs.com

Een plek waar reizigers eerlijke informatie krijgen van reisexperts

100+ landen bezocht
100% persoonlijk
> 20 jaar ervaring

De juiste mensen met elkaar verbinden

OnlineVakantiebeurs.com is er in de basis om vakantiegangers te helpen bij het maken van de juiste keuzes over de volgende vakantiebestemming. Dat doen we in de reiscommunity door de beste tips, praktische informatie en nieuwe vakantiebestemmingen met je te delen. OnlineVakantiebeurs.com wil dé hotspot zijn voor de beste reistips, het uitwisselen van informatie met andere reizigers, het scoren van leuke kortingen en het leggen van contacten met reisexperts.


Tegelijkertijd willen we reizigers graag in contact brengen met de beste reisexperts voor specifieke bestemmingen. Onze focus ligt dan ook op de kleinere reisexperts die een bestemming echt kennen. De juiste mensen met elkaar verbinden, dat is wat we willen doen!

Op kantoor...

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ons kantoor is één van onze werkterreinen. Hier zijn wij samen met ons team (bijna) dagelijks te vinden om onze doelgroepen zo goed mogelijk van informatie te voorzien. De link zijn tussen alle doelgroepen, dat is ons doel!

Ons werkterrein

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ons werkterrein - het zal je niet verbazen - is de hele wereld! Natuurlijk hebben wij ook onze voorkeuren, het is simpelweg een onmogelijke taak om de hele wereld écht te kennen. Daarom willen we juist ook mensen en bedrijven met elkaar verbinden. Samen weten we natuurlijk veel meer dan alleen. Bovendien geloven wij in samenwerking het delen van informatie. Dat maakt de wereld in onze ogen een stuk leuker en gezelliger!

Persoonlijk contact

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Nog steeds één van de mooiste dingen aan ons vak: het persoonlijke contact met mensen all over the world. Contact met locals die je de hemd van het lijf vragen of je juist minutenlang aankijken zonder iets te zeggen. Iets voor anderen betekenen en begrip hebben. En natuurlijk van elkaar leren. 

“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Oprichters en eigenaren OnlineVakantiebeurs.com

De oprichters van...

OnlineVakantiebeurs.com werd in 2017 opgericht door Anne Hiddink-van Spreeuwel en Mireille Steegmans. Na meer dan 15 jaar werkervaring in de reiswereld, ontwikkelingssamenwerking, bedrijfsontwikkeling en online communicatie in de toerismesector werd het tijd voor iets nieuws.


"Wij hebben door de jaren heen met veel passie klanten voorzien van eerlijke informatie over bestemmingen. Daarnaast hebben wij bestemmingen met succes gepromoot en gaan wij mee met nieuwe ontwikkelingen in de online wereld. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging!"

Vakantiebeurs Utrecht

Dé plek waar informatie wordt gedeeld

Wij willen 365 dagen per jaar de online link zijn tussen lokale reisaanbieders en reizigers. Het geven van volledige informatie en een eerlijk advies staan daarbij voorop.

We focussen op gespecialiseerde reisaanbieders en willen hen uiteindelijk een gezicht geven met hun eigen 'online stand' op OnlineVakantiebeurs.com.

Juist. Zoals een vakantiebeurs, maar dan dus online en het hele jaar door!.

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd met travel professionals, bestemmingen en lokale agenten. Dit is de basis van OnlineVakantiebeurs.com.

Onze partners

Reisartikelen.nl logo

Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl is hét adres voor je reisartikelen en accessoires.

Sunny Cars logo

Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. All inclusieve, zónder verborgen kosten.

KleineWereldreziger.nl logo

KleineWereldreziger.nl

Dé website om je ouders te inspireren om te reizen met kinderen.