arrow_drop_up arrow_drop_down

OnlineVakantiebeurs.com

100+ landen bezocht
100% persoonlijk
> 25 jaar ervaring

BestemmingenWe vertellen onze verhalen over reizen. Met onze partners promoten we bestemmingen, excursies, restaurants en meer. We bieden ouders een community om vragen te stellen over hun volgende bestemming.

Advies gevenOp zoek naar een rondreis die afwijkt van de standaard? OnlineVakantiebeurs.com biedt reizigers een gedegen reisadvies aan bij het boeken van hotels, vluchten, huurauto's en vliegtickets. Een eerlijk advies staat altijd voorop.

Specials


We promoten bestemmingen en onderwerpen vanuit onze eigen ervaring in gethematiseerde 'specials'.

We inspireren ouders in de specials om naar een bestemming te reizen in samenwerking met onze partners.

De juiste mensen met elkaar verbinden

OnlineVakantiebeurs.com is er in de basis om vakantiegangers en in het bijzonder gezinnen te helpen bij het maken van de juiste keuzes over de volgende vakantiebestemming. Samen met haar partners biedt OnlineVakantiebeurs.com reizen aan naar bijzondere plekken die verder gaan dan alleen de highlights.


Daarnaast promoten we de bestemmingen waarmee we samenwerken. Dat doen we door middel van PR voor accommodaties, specials met een specifiek thema en destination marketing & branding.

Op kantoor...

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ons kantoor is één van onze werkterreinen. Hier zijn wij samen met ons team (bijna) dagelijks te vinden om onze doelgroepen zo goed mogelijk van informatie te voorzien. De link zijn tussen alle doelgroepen, dat is ons doel!

Ons werkterrein

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ons werkterrein - het zal je niet verbazen - is de hele wereld! Natuurlijk hebben wij ook onze voorkeuren, het is simpelweg een onmogelijke taak om de hele wereld écht te kennen. Daarom willen we juist ook mensen en bedrijven met elkaar verbinden. Samen weten we natuurlijk veel meer dan alleen. Bovendien geloven wij in samenwerking het delen van informatie. Dat maakt de wereld in onze ogen een stuk leuker en gezelliger!

Persoonlijk contact

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Nog steeds één van de mooiste dingen aan ons vak: het persoonlijke contact met mensen all over the world. Contact met locals die je de hemd van het lijf vragen of je juist minutenlang aankijken zonder iets te zeggen. Iets voor anderen betekenen en begrip hebben. En natuurlijk van elkaar leren. 

Oprichters en eigenaren OnlineVakantiebeurs.com

De oprichters van...

OnlineVakantiebeurs.com werd in 2017 opgericht door Anne Hiddink-van Spreeuwel en Mireille Steegmans. Na meer dan 20 jaar werkervaring in de reiswereld, ontwikkelingssamenwerking, bedrijfsontwikkeling en online communicatie in de toerismesector werd het tijd voor iets nieuws.


"Wij hebben door de jaren heen met veel passie klanten voorzien van eerlijke informatie over bestemmingen. Daarnaast hebben wij bestemmingen met succes gepromoot en gaan wij mee met nieuwe ontwikkelingen in de online wereld. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging!"

Onze partners

Reisartikelen.nl logo

Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl is hét adres voor je reisartikelen en accessoires.

Sunny Cars logo

Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. All inclusieve, zónder verborgen kosten.

KleineWereldreziger.nl logo

KleineWereldreziger.nl

Dé website om je ouders te inspireren om te reizen met kinderen.